Diamant Royal med RF / RF Laser

Regelbundna ansiktsbehandlingar är absolut det bästa för långsiktig god hudhälsa och ett gott välmående.

Unna dig själv en stund i lyx och kom bort från den vardagliga stressen. 

RF – Radiofrekvens + laser (tillval)

RF är en enhet som avger en elektromagnetisk våg av radiofrekvens, vars biologiska effekt är att skapa diatermi i dermis. Som ett resultat av värmen stimuleras fibroblaster att producera kollagen, och de befintliga kollagenfibrerna regenereras, vilket ger effekten av att huden lyfts.

Med tillval laser blir effekten ett snäpp bättre och tränger ner djupt i läderhuden/dermis och ökar cellförnyelsen.

RF radiofrekvens + laser (tillval)

Stimulerar hudceller att producera kollagen och elastin, uppstramande effekt, förbättring av blodcirkulationen i de behandlade områdena på kroppen, effektiv mot celluliter och viktminskning. Fettceller bryts ner, minskar och sedan lossnar de från bindväven. Samtidigt sker en detoxfunktion där toxiner/gifter slussas ur kroppen, blodcirkulationen förbättras och cellulär metabolism stärks. RF är en metod som ger en omedelbar och långvarig hudåtstramande effekt.

Med tillval laser går behandlingen ytterligare djupare ner med ännu mer effektiva behandlingar och resultat.

Diamant Royal med RF / RF laserBehandlingens effekt: uppstramande och förbättrande av ansiktsformen/ovalen, effektiv minskning av rynkor, eliminering av svullnad/mörka ringar under ögonen, hudföryngring och regenering, stimulerar hudceller att producera kollagen och elastin.

En djupgående ansiktsbehandling som inleds med djuprengörande peeling/kavitation.

Hudslipning som arbetar på specifika besvär som rynkor/fina linjer, pigmentförändringar, solskadad hud och ojämn hudstruktur. AHA-syra, Mesoterapi som aktiverar huden djupare, serum slussas ner djupare och bidrar till direkt hudföryngring av hela ansiktet.

Ultraljudsvågor som slussar ner aktiva ämnen i huden och ger en omedelbar uppstramning och hållbart resultat. RF och RF-Laser ger lyftande effekt och fastare hud, avslutas med lymfdränage, ansiktsmask och avslutande produkter.90 min - 1695 kr (Endast RF)

      90 min - 1995 kr (Med RF Laser)


- Boka Tid - 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Vi som utför behandlingarna

Janet