VESPERA
Bionic Serum
Ett fantastiskt serum som verkligen håller vad det lovar! Minskar rynkor och fina linjer med mer än 30 %. Ger intensivt med fukt på djupet, jämnar ut ojämn hudpigmentering samt förbättrar hudens cellomsättning.

Hudbehandlingar

Hudvård

Klassisk ansiktsbehandling "Extra" (105 min)
En komplett behandling som passar alla hud typer. Vi utgår ifrån just dina specifika behov och skräddarsyr din behandling för att få maximal effekt. Rengöring, Exuviance peeling/booster, brynplock, ånga, portömning, 20 min massage ansikte nacke axlar, avslutande mask.

• Revalitiserande/återfuktande
• Antiaging
• Lugnande/känslig/rocacea
• Pigmentreducerande sol/åldersfläckar

Klassisk ansiktsbehandling (90 min)
En rengörande behandling med avslappnande massage. Rengöring, peeling/mask, brynplock, ånga, lätt portömning, 20 min massage ansikte, nacke, axlar, avslutande mask.

Ansiktsbehandling (60 min)
För dig som inte är i behov av djuprengöring. Här riktar vi in oss på att exfoliera, återfukta och njuta. Rengöring, peeling/mask, brynplock, 20 min massage ansikte nacke axlar, avslutande mask.

Djuprengörande ansiktsbehandling (75 min)
För dig som har problem med oren/fet hud eller acne. Rengöring, hudanalys, Aha peeling, ånga, portömning, avslutande lugnande mask.

Deep lifting treatment "Guldmasken" (75 min)
En underbar intensivbehandlande och djupgående behandling för dig som kräver det där lilla extra. En mjukgörande antioxidant behandling som ger Intensiv anti-age, jämnar ut hudens struktur och verkar synligt utslätande. Är otroligt sammandragande, uppstramande och lyftande samt ger huden ungdomlig lyster. Brynplockning ingår.

Behandlingen kan kompletteras med lätt portömning.

Soft Harmoni ansiktsmassage (45 min)
För dig som känner att du behöver koppla av en stund och bara njuta. Rengöring, 20 min ansikte nacke axelmassage, avslutande lugnande mask.

"Quick fix"/Aha fruktsyrapeeling (30 min)
En snabb uppfräschning av huden. Rengöring, Aha fruktsyrapeeling, vårdande creme. Superfint resultat.

"Combo" (45 min)
Lägg till frans/brynfärgning eller brynnopp för ett perfekt resultat.

Aha-peeling/kur
Djuprengörande peeling som avlägsnar döda hudceller och ökar ämnesomsättningen i huden. Alla hudtyper får en fantastisk uppfräschning om man känner sig lite grå och trött. Behandlar problemhud/ acne/rosacea. Vid regelbundna behandlingar får man en förbättring av hudstrukturen som stärks och man minimerar fina linjer och porigheter.

En kurbehandling utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård. Detta är bra för dig som relativt snabsbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem eller bara vill få en extra effektiv och intensivt förnyande behandling. Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance. 6-10 behandlingar med 1-4 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hud typer.

Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på den 6:e.

Händer & fötter

Manikyr special (90 min)
En djupgående behandling för dig som har problem med eksem och torrsprickor. Filning av naglar, nagelband, hudsprickor. Pensling med Aha-peeling eller paraffinbad för att fördjupa behandlingen, hand massage. Underbart lena mjuka händer som resultat.

Paraffinbad (30 min)
En vårdande och mjukgörande behandling för torra händer. Reparerar torrsprickor och har en läkande effekt mot eksem. Peeling och hand massage ingår.

Fotbehandling deluxe (90 min)
En skön och lyxig fotbehandling med magiska resultat. Fotbad, Aha peeling på förhårdnader, mjuk filning, nagelband och naglar, massage och lerinpackning. Passar dig som inte har några större problem med fötterna och som bara vill ha en lite lyxigare stund.

Tillbaka till hud

Då din hud och du är stressade; rengör huden, applicera den underbara CLAYMASKEN.

Sätt dig ner i 15 minuter och koppla av. Läs en bra bok eller lyssna till skön musik. Tvätta bort masken.

Både du och huden har fått en kick!

Stora Salongen, Stadshusgatan 10, 281 31 Hässleholm.
Hud: 0451-800 90    Hår: 0451-800 92    Karta »